Om hundhuset

HUNDHUSET

OM HUNDHUSET

MIN GLÄDJE ÄR ATT SE MINA GÄSTER TRIVAS. DET HOPPAS JAG ÅSTADKOMMA GENOM SOCIAL KONTAKT, MOTION, OMVÄXLING OCH STIMULANS.

PERSONLIG OMVÅRDNAD

 

Varje liten gäst är en individ med specifika vanor och behov. Jag gör allt för att tillfredsställa dessa. Jag erbjuder personlig omvårdnad i trevliga lokaler och lägger stor vikt vid att ge gästerna den tid, uppmärksamhet och kärlek de behöver.

 

Hundpensionatet är beläget i skogen med unika möjligheter till omväxlande promenader eller cykelturer för de som önskar.

 

Jag försöker tillgodose de hundar som önskar en kompis att bo ihop med i den utsträckning det är möjligt.

HUNDHUSET

 

 

Hundpensionatet är litet och familjärt med sex boxplatser uppdelat på två avdelningar, en för små och en för stora hundar. Huset är uppvärmt och har fönster. Boxarna har luckor så hundarna kan välja själva om de vill vara ute eller inne. Inne i rummen är boxarna avdelade för att ge avskildhet, trygghet, lugn och ro.

 

I Hundhuset har varje gäst en egen rastgård och kan välja om den vill vara inne eller ute. Rastgårdarna är försedda med ett tak som skyddar mot sol och regn, samt en upphöjd liggplats i trä för att förhindra markkyla, som kan skada hunden. Utevistelsen stimulerar även hundens sinnen, de kan se sina grannar, se ut över tomten, se fåglar, rävar, rådjur och de skygga vildsvinen.

UTEVISTELSE

 

 

Mina hundgäster kommer ut minst fyra gånger per dag, varav två långa härliga skogspromenader. Rastningen sker antingen ensam eller tillsammans med nyfunna vänner. De hundar som inte jagar får vara lösa, allt enligt ägarens önskemål.

De hundar som behöver mer motion och stimulans kan efter överenskommelse cykelrastas. Det sker då på grusvägar i skogen, vilket är skonsamt mot kroppen och tassarna.

Mellan promenaderna finns möjlighet att vara ute på den stora tomten där de kan leka och tumla runt med varandra.

INGET

ÄR VIKTIGARE ÄN

DIN FAMILJ

PENSIONAT HUNDHUSET

Copyright @ All Rights Reserved